Monday, January 9, 2012

Salam Tahun Baru 2012....

Memohon sejuta maaf kerana tidak dapat meng'update' ape2 di blog ni..bukan tiada news, or cerita or bukan tak gi mana2...but agak busy sedikit dari selepas Aidilfitri sehingga ke tahun baru...n Alhamdulillah..hari ni diberi kekuatan utk mencoretkan sesuatu di sini.....

2012....hmpr menginjak ke  2 years in Japan...Hopefully....by time..we going back to Malaysia....;)only 1 and 1/2 years left.... Mcm2 dugaan yang kadang2 rasa give up sepanjang 2011.Namun, berkat pertolongan dariNYA...Alhamdulillah, masih mampu menempuh segala dugaan itu..Semoga diberi kekuatan yang semaksima mungkin utk hadapi ujian hidup. Harapan semoga tahun 2012 dan seterusnya akan lebih bermakna dan mampu mengharungi ujian yang datang...

Di sini ingin saya coretkan sedikit catatan sepanjang 2011 untuk ingatan saya..
Coretan 2011..

1. First Experience giving birth in Japan
2. Sis WAQ and Bro WAM going to hoikuen.
3. Our relatives visit Japan..
4. Pregnant for the Third one...
5. Enjoying trying a variety recipes for my loves...-even kdg2 tue xjd pun...hehehe
6. Really enjoy when know that our children are growing up...;)-they got a new knowledge or skill..
8. High temp. for Bro WAM..which make me uncomfortable about 1 and half weeks...-pity him...
9.The hardest situation when Bro WAM addmitted in ICU about 1 and half week...n 1 weeks was warded...-which I can't give him milk and can't stay with him for all the time...which is so hard for our family...
10. Alhamdulillah...Malaysian here very helpfully...such a families....TQVM...
11. Abbi and Bro WAM going to Tokyo....-firstly, wondering can he able to manage bro WAM yg makin lasak tue...
12. Start our sightseeing out of Fukuoka....
13. Alhamdulillah...Allah permudahkan rezeki dengan kehadiran En. E...
13. Waiting for the third one n family members will be coming for next year....

InsyaAllah,The third one will be birth soon...hopefully, Allah permudahkan segala urusan...Amiin..;)

Salam Tahun Baru 2012 dari kami....;)

5 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

omedetou dear preggy lagik
murah rezeki betul akak jer blm ada lagik ni

onedurrani said...

hehehe.....dah sarat dh ni kak.
InsyaAllah akk..lps ni ade rezeki akk tue....;)

Pn DG said...

semoga dipermudahkan segalanya....dan selamat melahirkan baby lagii....dh lama takda baby...rindunya time tu...hehe

onedurrani said...

thanks..akk..harap2 dipermudahkan...;)jomlah..tmbh baby lagi..;)

panggil je saya.... Diamieza said...

Salam, jom....sila follow blog saya ye..thankz

Post a Comment

Terima kasih kepada semua yang sudi mencoretkan sebarang nasihat,idea dan cadangan...coretan anda memberikan seribu makna bagi saya...;)