Monday, November 22, 2010

Autumn in My Heart...

This n3 is not about drama Autumn in My heart ye...hehehehe...
About mostly 1 month...dh setelah kembali ke Fukuoka ni.... dr sebelum balik yang panas mcm tak 'hingat' skang dh semakin sejuk smpi menusuk ke tulang....now its a autumn season...mid of autumn kot.sbb nmpk sebahagian pokok dh tggl ranting je....tp ade lah yg masih br nk menginjak ke warna merah...n ade yang masih warna kuning...

Emm..cuaca hari ni sgt suram n mendung berpanjangan...ditambah...buat pertama kalinya kami ditinggalkan oleh en hubby selama 2 hari...hehehe...semoga en hubby selamat pergi n selamat kembali...Bangun seawal pagi...di waktu sejuk-sejuk ice ni dgn hujan renyai2....menyiapkan bento en hubby selama 2 hari n breakfast kami bertiga...and baby WAQ pulak bangun awal juga bersama kami..(seolah2 mcm tahu je abi dia nk bertolak pagi2 lagi.)..

Sepanjang di autumn season ni...org kata kalo x buat cover Album Autumn In My Heart...xsah...tp kami belum berkesempatan utk membuat 'cover album Autumn In My Heart'..asyik xsempat je...sbb kami hy ade hjg mggu...tapi tiap2 hjg mggu pasti ade agenda lain yg menyebabkan "pembikinan Album' tergendala buat sementara...emm..tak tahu lagi masih ade ke peluang nk buat pembikinan album...asyik sibuk bende lain je..

1st Week: sibuk beli brg2 dapur yg dh kehabisan..maklumlah...sblm ni en hubby je duk kat umah...-mission Failed!!!
2nd Week: misi mencari baju2 sejuk utk baby WAQ and permainan dia...for her cognitive n brain development..-mission failed too!!!
3rd Week: Sambutan hari raya haji bg warga Malaysia di Fukukoka(Sabtu) and ahad misi  berehat saja di rumah..kerana sudah keletihan...- mission posponed!!!
4th Week:...InsyaAllah!!!MISSION 'Pembikinan Album must be complete!!!!hehehe....(hopefully)

Specialnya dlm Autumn ini...kite boleh tgk daun gugur  exspecially daun maple n daun ginko biloba..emm..sblm ni mmg xpernah pun amik tahu psl daun...cume ms stduy dulu2 je la amik tahu...xpsl2 kat cn..terlalu interest pulak mengenai daun...hehehe..Keinginan utk sama2 utk menikmati daun2 maple n ginko ini...amat teruja..lagi2..bile kawan2 semsia..yg duk kat cn..dh completekan mission dieorg...hehehe..kalo boleh mmg nak ikut kwn2 semsia kat cn pergi buat mission dieorg...tp bile en hubby tgk keadaan diri + dgn baby WAQ..mmg rs xdaya kalo nk duk lama2 kat dlm keta..hehehe..

Em..dalam kami belum diberi kesempatan...ade lah juga kami singgah ke tempat2 yg sekitar rumah ni..utk mendapat 'feel' autumn tue..hehehe..bak kate en hubby...ni br permulaan...ye ke tak..xtahulah..sbb tgk en hubby tue dh senyap dh xckp pun psl ni...hehehe..emm..ni jelah pic2 yg sempat diambil sewaktu pergi ke Fukuoka City Public Library...


@ Fukuoka City Public Library


Arround Fukuoka City Public Library..sori..pic kecil n blur..br bljr gune software br...hehehe
 

altaf @ autumn season...
EM...actually...xplan pun nk gi cn...cume pg tue...en hubby kate nk bw gi library...sbb umi dia asyik ckp..nk pinjam buku english n nihongo la...mcm2 la..so..en hubby pun bw...em...plg xsangka...ingatkan...hy bukunippon je yg ade kat cn...rupe2 nye..sume bahasa ade..ckp jela..kite dr negara mn...nnt dia bg region mn kite patut pergi...bagus service kat cn..boleh dtg lg...bahasa pun...sume bahasa ade...dr india...smpilah ke dutch n francis pun ade juga...bgs btl2..br lah internationalkan...hehehhe....

Okay...to be continued...altaf dh nk tido dh.....Wslm...

5 comments:

Admiral Hafiz said...

seyes tringin sgt2 nk g sana...


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Das said...

comel2...bila due...
thn depan ada lagi autumn....insyaAllah...
boleh buat 3 album autumn...

onedurrani said...

Hafiz_jom2 datang cn...u r most welcome...skang ni ade ticket murah...tgh buat promotion...hehehe....

kak das_emm...due InsyaAllah hjg bln 12 or 1...kalo awl..kene lah bln 12....hehehe..
tuelah..harap pd autumn yg akan datang kot..hehehehe

Admiral Hafiz said...

ala...
klu pergi pn..
nk duk mne?



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

onedurrani said...

hafiz_u re most welcome to..teratak kecil kteorg ni....hehehehe

Post a Comment

Terima kasih kepada semua yang sudi mencoretkan sebarang nasihat,idea dan cadangan...coretan anda memberikan seribu makna bagi saya...;)