Monday, June 13, 2011

Alhamdulillah..kembali bernyawa..hehehe

this is a short entry...Alhamdulillah...berkat kesabaran n pencarian sedikit2 info..mengenai lappy n pc in Japan...jd..blog ni kembali bernyawa blk...hehehe

What happen to my lappy?nmpknya..lappy xdpt di selamatkan..jd bungkus masuk dlm kotak..n bersedia utk di bw pulang ke Msia..tggu ade siapa2 yg nk dtg cn...kami akan kirimkan lappy ni sekali utk dibetulkan...n Now..sy totally akan gune pc br aka preloved item...hehehe..en hubby belikan secara online..but fhm2 lah kat cn susah ckit nk pi hntr btl or nk cr lappy english...puas jelajah sume kedai weekend ari tue...dieorg kate english lappy or pc susah nk cari...sbb kbykn sumenye jepun...emmm..fhm2 jelah...n
Last week en hubby buy one pc scr online..Alhamdulillah..selepas di godek2 oleh en hubby...wpun pc jepun..akhirnye..dh leh jd mcm pc biasa..hehehe..best...best2...;)mcm tgk tv audio dia...hehehe

p/s: lps ni boleh update blog lah...n sori xleh cite pnjg2 sbb jkene siap gi sek sister WAQ..ade buat pameran..lukisan2 dia sepanjang kat hoikuen...

3 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

selalu beli sini memang semua software in english then my husband restore semua then install yg eng byk keja kena buat la...if dia guna oklah but akak mmg request eng...nasib baik dia terror buat ngeh ngeh ngeh

hani raihan said...

angah, tgk cite nora elena kat tv3, serious besss ! tgk kat utube adee hehe

onedurrani said...

Kak ayu-sy pun buat mcm tue..tue pun suruh enhubby yg buat..tggu dia free br boleh buat...hehe

Hani-famous btw Nora Elena skang ye..nntlh aku tgk...kt YouTube ade ye...;)

Post a Comment

Terima kasih kepada semua yang sudi mencoretkan sebarang nasihat,idea dan cadangan...coretan anda memberikan seribu makna bagi saya...;)